INTELEC95 Symposium 2019
Sponsoring

Stichting INTELEC95 zet zich al vele jaren in om technische kennis en ervaring op het gebied van de drie aandachtsgebieden: energieopslag, vermogenselektronica en smart grids tussen gebruikers, industrie en wetenschap, te delen. Hiervoor organiseert de stichting elk jaar een symposium op een aantrekkelijke locatie, zoals het Spoorwegmuseum, het Ouwehands Dierenpark. Aangezien zo’n event het een en ander aan kosten met zich mee brengt, zullen wij het zeer waarderen als u het INTELEC95 Symposium wilt sponsoren. De mogelijkheden hiervoor vindt u in het document “Sponsoring INTELEC95 Symposium 2019 “. Dit document kunt u downloaden door op deze link te klikken.

terug

HET SYMPOSIUM

Doel

Het INTELEC95 Symposium heeft als doel een energieplatform te bieden voor de wetenschap, industrie en gebruikers, die o.a. actief betrokken zijn in de Telecom en Datacommunicatie branche. Dit symposium wil een waardevolle bijdrage leveren aan de instandhouding en ontwikkeling van het energiewerkveld en het innovatief vermogen stimuleren binnen dit platvorm door middel van onderlinge kennisdeling en ontwikkeling.

terug

Focus

De focus van het zevende Telecommunications Energy Symposium 2019 is gericht op de continuïteit van de energievoorziening voor de telecommunicatie- en de informatie­technologie, met speciale aandacht voor de onderwerpen:

Het symposium is vooral van belang voor bedrijven en instituten die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling, installatie, beheer en onderhoud van energievoorziening­systemen van en voor het genoemde werkveld. De voorgaande symposia werden goed bezocht door de doelgroep en vooral door vertegenwoordigers van gebruikers en uit de industrie.

terug

UW BEDRIJF PROFILEREN

Er zijn twee mogelijkheden of een combinatie daarvan, waarmee uw bedrijf zich op het symposium kan profileren: door het symposium te sponsoren en/of door tegen een vergoeding een bedrijfspresentatie te geven.
Meer informatie om uw bedrijf te profileren is het inden in het document “Sponsoring INTELEC95 Symposium 2019”.

terug

INFORMATIE

Voor meer informatie of vragen over het sponsoren en/of het geven van een bedrijfspresentatie, kunt u contact opnemen met Ron Ottenhoff (info@intelec95.org)

Stichting INTELEC95
Kerkstraat 3
2851 BT Haastrecht
E-mail: info@intelec95.org
Telefoon: 06 5774 9803
Bankrekening: 828 9894 51
IBAN: NL18 RBRB 0828 9894 51
BIC: RBRBNL21
KvK: 41156489
BTW: NL801960125B01

terug

 

 

 

 

 

 

Copyright © INTELEC95 - All rights reserved